If you want something you've never had

You must be willing to do something you've never done.

 

– Thomas Jefferson –

Claude Acker gaf de afgelopen tijd presentaties, trainingen en cursussen bij onder meer Rode Kruis en het Internationale Gerechtshof (bij de laatste was de voertaal Engels).

 

In 2018 wordt naar verwacht het punt bereikt waarop meer dan 50 procent van de Fortune 500 bedrijven mindfulness programma’s aanbieden aan werknemers en leidinggevenden. Mindfulness neemt bovendien een steeds belangrijkere plek in bij gezondheidszorg, ngo’s en in het onderwijs.

Thematische cursussen of lezingen die wij aanbieden:

 

  • Worstel je met je gewicht en is eten een beladen onderwerp geworden? Vaak liggen er problemen onder jouw eetgedrag die om aandacht vragen. Mindful eten kan een belangrijke doorbraak voor jou betekenen. Op weg naar een gezond gewicht en een lichaam dat bij jou past.
  •  
  • Plezier hebben in je werk. Goed presteren en jezelf toch niet verliezen in de deadlines van de dag. Dat willen we toch allemaal?

 

Mindfulness is begonnen aan een opmars bij grote bedrijven als Shell, Google en Apple. Vraag je baas of je een MBSR training mag volgen of informeer naar de mogelijkheden voor een specifieke Mindfulness en Werk training op jouw kantoor.

 

Is er iets niet duidelijk of heb je behoefte aan meer informatie?

 

Neem gerust contact op.