"Overcome the notion that you must be regular.

 

It robs you of the chance to be extraordinary"

In een spiegelgesprek word je een figuurlijke spiegel voorgehouden en kijk je naar de dingen die minder goed werken in je leven.

 

Datgene waar je last van ondervindt (bijvoorbeeld een eet- of slaapstoornis, burn-out, problemen in je relatie, vermoeidheid, verslaving, etc.), heeft vaak een dieperliggende oorzaak. Je hebt vast al verschillende pogingen achter de rug om iets te veranderen aan dat patroon. Maar dit leidt vaak tot te weinig duurzaam resultaat en meer frustratie, omdat er inzicht ontbreekt in de ware oorzaken.

 

Samen met jou onderzoekt Claude wat er onder de oppervlakte speelt. Er wordt gekeken naar je lichaamshouding, je reacties en gedachten-patronen, spanningen in je lichaam en alles wat zich tijdens een gesprek spontaan aandient.

 

 

Je gaat zelf voelen en ervaren, los van logica en wat je hersenen dicteren. Vanuit je gevoel kan je je angsten overwinnen, je grenzen doorbreken en bewust contact maken met al je facetten. Echte vrijheid is mogelijk wanneer je je angsten en verlangens los kan laten.

 

De ‘spiegelgesprekken’ worden zowel verbaal als non-verbaal gevoerd en worden gekoppeld aan ondersteunende behandelingen, zoals drukpuntmassages en ademhalingsoefeningen

 

De kosten voor een sessie van minimaal een uur zijn 50 euro.

 

Als je een afspraak wil verplaatsen, doe dit dan altijd op tijd. Als een afspraak niet minimaal 48 uur vooraf afgezegd wordt, dan zal deze in rekening gebracht moeten worden