Let go of the battle. Breathe quietly and let it be. Let your body relax and your heart soften. Open to whatever you experience without fighting.

 

– Jack Kornfield –

Bewust ademen is een manier om los te komen van je eigen patronen en jezelf verder te ontwikkelen.

 

Van kinds af aan verdringen of vervormen we bepaalde delen van onze persoonlijkheid. Dat doen we om goedkeuring te krijgen van onze omgeving, of om ons aan te passen aan de omstandigheden.

 

Onze hersenen houden deze overlevingsstrategieën in stand, ook als ze niet meer nodig zijn. Daardoor kan je vermoeidheid, onrust of  angst voelen. Dat merk je bijvoorbeeld door slaapstoornissen, burn-out, depressies, verslavingen, agressie, eetstoornissen, ongeduld en dergelijke.

 

Door bewust te ademen kan je jouw eigen gewoontepatronen zien en waar nodig aanpassen of loslaten. Je leert je eigen kracht en schoonheid opnieuw ontdekken, los van alle ballast die je al jaren meesleept.

 

 

Tijdens een sessie lig je ontspannen op je rug en leer je actief verbonden ademhalen. Claude Acker helpt je om dit op een veilige en rustige manier te ervaren. Hij geeft je instructies, en helpt je om goed om te gaan met wat je tegenkomt.

 

Behandelingen worden voorafgegaan door een intakegesprek. Na afloop van een sessie kan je met een kop thee nog even napraten over de ervaring.

 

De kosten voor een sessie van anderhalf uur zijn 75 euro.

 

Het is ook mogelijk om met een paar mensen groepssessies te organiseren, de prijs per persoon ligt dan lager. Voor meer informatie kan je contact opnemen.

 

Als je een afspraak wil verplaatsen, doe dit dan altijd op tijd. Als een afspraak niet minimaal 48 uur vooraf afgezegd wordt, dan zal deze in rekening gebracht moeten worden